Behandelingen

de Duo behandelkamer in Soerendonk, regio Eindhoven

Access Bars behandeling

Wanneer?

Soms zie je het leven zwaar en kom je even niet meer verder. Je zit verstrikt in steeds dezelfde gedachtes, gevoelens en emoties die maar blijven terugkomen.

Je hoofd zit overvol, lichamelijk ben je ook op, misschien heb je vaak hoofdpijn, veel lichamelijke klachten of slaap je slecht. Je zit in een web gevangen en je weet zelf eigenlijk niet goed hoe dit weer beter kan worden. Access bars behandelingen kunnen je helpen de knopen te ontwarren en cirkels te doorbreken. Je krijgt dingen weer helder op een rijtje en je weet waar je naar toe wil werken. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, je voelt je lichamelijk beter, klachten worden minder of verdwijnen. Je kruipt uit die cirkel en de neerwaartse cirkel maakt plaats voor een opwaartse. De balans komt weer terug op alle gebieden van je leven. Je weet grenzen te stellen en te bepalen wat je nodig hebt.

Spreekt bovenstaande je aan, dan is deze behandeling waarschijnlijk iets wat bij je past.

Wat heb je er aan?

Wanneer je meerdere behandelingen ondergaat zal dit over het algemeen sterker doorwerken. Maar het kan ook goed zijn dat je met lichte klachten na 1 behandeling zelf alweer verder kunt. In overleg wordt steeds gekeken wat nodig is. Dit is niet zoals een therapie waarbij gepraat dient te worden. De werking spreekt voor zich. Afhankelijk van hoe jij in elkaar zit kan dat echter wel heel prettig zijn ter aanvulling. Ook dan sta ik je graag bij met mijn geduld, luisterend oor en vragende houding. Ik geef je geen adviezen, je komt tijdens onze gesprekken zelf tot conclusies en inzichten.

Access bars behandelingen kunnen ook een perfecte ondersteuning zijn voor gesprekken bij een psycholoog om oude patronen te doorbreken.
Omdat ik samenwerk met een sensi therapeut kan er een combinatie behandeling ingezet worden. De sensi therapeut meet uit met behulp van een biosensor welke acties nodig zijn voor het lichaam.

Facelift behandeling

Wanneer?
(Beperkende) overtuigingen omtrent ouder worden kunnen loslaten. Voor een mooie uitstraling van binnenuit, en een zachte huid.
Betere energie doorstroming van het lichaam.

Bodyprocessen

Wanneer?
De bodyprocessen zijn gericht op een thema, bv boosten van het immuunsysteem.

MTVSS

Om je immuunsysteem een oppepper te geven. Om pijn te verzachten en er beter mee om te kunnen gaan. Voor een betere balans en energiedoorstroming. Bij vermoeidheid. Voor elk lichamelijk ongemak.

Extra doelgroep

Meer dan 30 jaar werk ik met kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of psychosociale “beperking”, (met of zonder ASS, AD(H)D)
Ik heb gemerkt dat de behandelingen snel effect hebben in het bijzonder bij deze doelgroep. Zij zijn dan ook meer dan welkom in mijn praktijk.