Over mij

Hoe het begon:

Ik kwam voor het eerst in aanraking met access toen ik iets ontzettend moeilijks voor mijn kiezen kreeg in mijn leven.

Toen ik “toevallig” een access bars behandeling aanschouwde werd ik meteen heel nieuwsgierig. Hoezo een hoofd wat aangeraakt werd, in verschillende posities, zo rustig, en de rest van het lichaam niet?

Roze roos en hartjes

Een week later zie ik de eerste verandering. “ Dit moet wel iets heel groots zijn, iets wat ik niet kan verklaren. Ik begrijp er helemaal niks van” denk ik. En precies dat triggert mij dan he. 🙂
En wat eigenlijk niks voor mij is, doe ik dan. Ik ontdek dat ik dit zelf ook heel gemakkelijk kan leren!  Nadat ik nog even de “mitsen en maren” hiervan opzij zet. (Want jaaa, kost geld he, en wat nou als ik er toch niets mee ga doen achteraf, zonde toch, en wie of wat zou ik trouwens dan gaan behandelen? )

Maar dan ga ik er toch volledig voor. Alles gaat in sneltreinvaart: ik schrijf me in, (Haha en dat zonder ook maar 1 x te ervaren wat het doet voor mij) ik doe een class, daarna nog 1 en voordat ik het weet heb ik 4 classes gevolgd, steek mijn zus aan en zijn we nu samen zover dat we zelf de classes geven om mensen de bars te leren. Oeps. Dat was niet helemaal de bedoeling…..

Wat het in mijn leven brengt?

Thema’s die al mijn hele leven spelen worden aangeraakt. Het gekke is dat ik er niets bewust voor doe. Ik voel me zekerder, durf veel beter voor mijn mening op of uit te komen. Ik voel me krachtiger van binnenuit. Mensen mogen anders denken dan ik, maar ik weet wat ik voel en wat nodig is voor mij. Ik laat me niet meer zo meeslepen door anderen.
Ik kijk nu soms met hele andere ogen naar mensen die ik al heel lang ken.

Ik gebruik andere woorden, ik zie er anders uit als ik naar mezelf kijk in de spiegel. Ik ervaar dingen op een ander soort level. Ik probeer het uit te leggen maar eigenlijk heb ik er niet echt de juiste woorden voor.
Access is voor mij een soort samenvatting van “alles wat ik in mijn leven al eerder geleerd heb maar toch nooit goed kon toepassen”

Het is iets wat eindelijk werkt. In ieder geval voor mij.